Body breteluta

Body breteluta - imprimeu

Body breteluta din bumbac 100% pentru bebelusi.

Imprimeu
  • Urme animalute
Marime
Disponibil
17,90 lei
cu TVA 2 zile lucratoare

 

Body breteluta pentru bebelusi produs de Rombaby din bumbac 100%.

Body-ul breteluță nu trebuie să lipsească din garderoba niciunui bebeluș, indiferent de sezon. Foarte practic, ușor de utilizat și de spălat, el poate fi folosit atât iarna, ca maieu, sub hainele mai groase, cât și vara, fără nicio altă haină, la temperaturi ridicate. 

Oferă cel mai bun confort bebelușului- care are toată libertatea de mișcare atunci când îl poartă. În plus, mămicile sunt încântate de sistemul de prindere în două capse ce transformă schimbatul scutecelor într-o joacă de copii. 

Materialul moale, din bumbac, ales cu grijă și lucrat de mâini dibace în fabrica Rombaby din România este cea mai bună alegere pentru bebeluși, încă de la naștere. Afară sau în casă, noaptea sau ziua, orice activitate, de la joacă și somn până la mâncat devine o plăcere. Bebelușul poate fi schimbat rapid și fără efort.

La fel ca toate haine de bebeluși produse de Rombaby, body-ul breteluță este fabricat din bumbac 100%, pieptănat, calitatea I, certificat OEKO-TEX. Asta înseamnă că a trecut prin verificări amănunțite și a demonstrat că este un articol vestimentar sigur de purtat pentru bebeluși.

Capsele nu conțin nichel, iar vopseaua folosită pentru imprimeul body-ului este pe bază de apă. Materialul din care este confecționat nu creează alergii.

Pentru menținerea îndelungată, se recomandă ca body-ul să fie spălat la o temperatură de 30 de grade Celsius.

Mărimile de pe site sunt disponibile pentru toate etapele dezvoltării, până la 24 de luni, iar modelele și culorile sunt variate, tocmai pentru a putea fi asortate oricăror altor piese vestimentare. 

Niciun review

Clientii care au cumparat acest produs au mai cumparat si:

11 alte produse in aceeasi categorie:

Produsul a fost adaugat la favorite