Fes din bumbac pentru bebelusi

Fes - uni

Fes pentru bebelusi din bumbac 100%.

Potrivit pentru 0-6 luni.

Stoc epuizat
6,90 lei
cu TVA

 

Fes pentru bebelusi produs de Rombaby din bumbac 100%. Potrivit pentru 0-6 luni.

Toate hăinuțele pentru bebeluși te fac să te îndrăgostești la prima vedere, însă în cazul fesului – uni s-ar putea să fie vorba de ceva mai mult de atât. Designul și dimensiunile sale îl transformă într-un accesoriu unic, de purtat oricând și de păstrat mereu, ca dulce amintire a copilăriei. 

Fesul este produs în România, din bumbac 100%, pieptănat, calitatea I, certificat OEKO-TEX. Fiind roșu, aduce o pată de culoare în garderoba bebelușului, indiferent că vorbim de fetiță sau de băiat. Mai mult decât atât, fesul reprezintă o necesitate pentru nou-născut în zilele cu temperaturi scăzute, chiar dacă este purtat la interior sau la exterior. 

Avantajul acestei culori este acela că poate fi asortată la orice costumaș sau salopetă pentru că intră în armonie cu o paletă largă de culori, iar dacă este cazul, fesul- uni poate asortat și unei ținute de iarnă, la care mămica poate adăuga o cagulă sau o glugă.

Chiar dacă este achiziționat pentru a fi dăruit, acest fes va fi primit cu mare căldură de către orice mămică sau tătic. Pe lângă latura sa practică, va crea, cu siguranță, amintiri de neprețuit pentru cei dragi și le va aduce un strop de culoare și de bucurie în fotografiile din această perioadă specială. 

  • Materialul din care este confecționat nu creează alergii. 
  • Pentru menținerea îndelungată, se recomandă ca fesul să fie spălat la o temperatură de 30 de grade Celsius. 
  • Fesul este potrivit pentru bebelușii de 0-6 luni, iar imprimeurile sunt variate, tocmai pentru a putea fi asortate oricăror altor piese vestimentare.
Niciun review

Clientii care au cumparat acest produs au mai cumparat si:

2 alte produse in aceeasi categorie:

Produsul a fost adaugat la favorite