Rombaby este un brand românesc de hăinuțe pentru bebeluși, dar și copii mai mari, lansat în 1997 de către omul de afaceri Setareh Bahram. Încă de la început, acesta și-a propus să construiască pe plan local mai mult decât un business de succes- o comunitate pentru mame care să le ofere siguranța că fac cele mai bune alegeri pentru bebelușii lor. Istoria companiei arată că a reușit, căci odată ce descoperă calitatea hăinuțelor, mămicile rămân fidele brandului Rombaby. 

Toate hăinuțele din portofoliul nostru sunt realizate din bumbac 100%, de cea mai bună calitate, raportat la celelalte tipuri de bumbac existente pe piață. Materialul este importat din Turcia și este prelucrat ulterior în fabrica Rombaby din județul Ialomița. Cu grijă și cu atenție la detalii, de acolo pleacă spre clienții noștri body-uri, pantaloni, pijamale, tricouri, trusouri, păturici și alte accesorii necesare în primul an de viață al unui bebeluș. Nici bumbacul și nici capsele folosite pentru confecționarea hăinuțelor nu creează alergii bebelușilor, iar vopseaua utilizată pentru imprimeuri este pe bază de apă. 

Politica Rombaby este aceea de a oferi clienților un raport corect calitate-preț, așa că mămicile se pot bucura de produse românești, de calitate, la prețuri de producător. 

Dincolo de latura practică a serviciilor pe care le oferim, urmărim întotdeauna dorințele și preocupările mamelor din comunitatea noastră. Ele ne inspiră și ne ghidează în călătoria pe care am început-o împreună, umăr la umăr. În secțiunea „articole” împărtășim toate provocările din viața de mamă. Și de multe ori, întrebăm specialiștii cum e mai bine să procedăm. Aventura continuă. Noi suntem și pe Facebook (Rombaby.ro- hăinuțe pentru bebeluși și copii), dar și pe Instagram (rombaby_ro); acolo unde așteptăm comenzi, sugestii și comentarii. Mulțumim că ni te-ai alăturat! 

Echipa Rombaby 

Rombaby Collection este o marca inregistrata a Star Best Co 97 SRL.

STAR BEST CO 97 IMPEX SRL

CUI: 8870950 - J40/8556/1996

Bulevardul Ghencea, nr. 79, Sector 6, Bucuresti

0735 216 906

contact@rombaby.ro

Produsul a fost adaugat la favorite