
Cum ne revenim, din punct de vedere emoțional, după naștere
Un subiect pe cât de delicat, pe atât de controversat: restabilirea echilibrului emoțional după naștere. Deși trăim un moment magic atunci când devenim mame, schimbările post-partum pot reprezenta un șoc, în același timp.

Tot ce trebuie sa stii despre alaptare
Presiunea de pe umerii mamelor este uriașă la început de alăptare și nu de puține ori se lovesc de prejudecățile celor din jur. De ce este atât de greu și cum facem să depășim cu bine provocările aduse de acest proces, citiți într-un interviu captivant despre alăptare. Află răspunsurile întrebărilor tale despre alăptare și spune-ne ce alte preocupări mai ai despre acest subiect.

Bagajul pentru maternitate. Cum ne pregătim pentru prima întâlnire cu bebelușul
Când ai ajuns pe ultima sută de metri, este bine să ai toate lucrurile puse la punct, pentru că nu se știe niciodată când ți se poate declanșa travaliul.

Ghidul mămicilor începătoare
Ce haine nu trebuie să lipsească din garderoba bebelușului tău. Chiar dacă primul impuls este să cumperi tot ce-ți iese în cale, nu îți face un stoc uriaș de haine.

Cum alegem încălțămintea potrivită pentru primii pași
Sunt câteva criterii esențiale în funcție de care alegem încălțămintea potrivită pentru primii pași ai copilului nostru. Un lucru e cert: calitatea e pe primul loc. Ce înseamnă calitate atunci când vorbim despre pantofii sau ghetele micuțului nostru? Voi la ce model de încălțăminte v-ați gândit pentru primii pași?

Sfaturi pentru părinți fericiți și relaxați
Cum rămânem relaxați și energici și după ce s-a născut copilul? Dacă pentru unii părinți aceste stări vin de la sine, alții au nevoie de sprijin și motivație pentru a-și recăpăta starea de bine. Copiii ne aduc bucurie imensă, dar vin și cu multe provocări pentru care nu ne poate pregăti nimeni înainte.

Ce ne mai jucăm cu bebelușii. Sfaturi pentru dezvoltarea vorbirii
Cum îmbini utilul cu plăcutul atunci când petreci timp alături de bebelușul tău? Iată o idee: poți încerca să-i stimulezi, prin joc, vorbirea. Încă din primele luni de viață bebelușii pot fi antrenați pentru acest proces, iar activitățile sunt distractive și relaxante chiar și pentru părinți.

Cum trecem fara griji de sezonul virozelor
Cum facem față tuturor provocărilor din sezonul virozelor? Cum îi îmbrăcăm pe cei mici când afară este frig? Cum ajutăm sistemul imunitar în această perioadă și cum acționăm correct în situații de urgență ne explică dr. Ana Maria Apostol, medic primar ORL.

Cum introducem bebelușii în atmosfera sărbătorilor de Crăciun - activități în familie
Chiar dacă bebelușii nu conștientizează ce se întâmplă în jurul lor în perioada sărbătorilor de iarnă, asta nu înseamnă că nu le putem crea amintiri pentru mai târziu când, cu siguranță, se vor bucura de poveștile noastre, de fotografii, de filmulețe și de sentimentul că s-au născut și au crescut, în armonie, într-un cămin plin de dragoste.