Interviuri

Tot ce trebuie sa stii despre alaptare

Presiunea de pe umerii mamelor este uriașă la început de alăptare și nu de puține ori se lovesc de prejudecățile celor din jur. De ce este atât de greu și cum facem să depășim cu bine provocările aduse de acest proces, citiți într-un interviu captivant despre alăptare. Află răspunsurile întrebărilor tale despre alăptare și spune-ne ce alte preocupări mai ai despre acest subiect. 

575 vizualizari

Cum trecem fara griji de sezonul virozelor

Cum facem față tuturor provocărilor din sezonul virozelor? Cum îi îmbrăcăm pe cei mici când afară este frig? Cum ajutăm sistemul imunitar în această perioadă și cum acționăm correct în situații de urgență ne explică dr. Ana Maria Apostol, medic primar ORL.

266 vizualizari

Meniu de sărbătoare pentru bebelușii diversificați

Ce alimente de pe masa de Crăciun sunt permise și bebelușilor diversificați, cu ce înlocuim zahărul, ce fel de deserturi pregătim pentru cei mici și cum le deschidem apetitul pentru o alimentație sănătoasă, aflați din interviul cu Dr. Lygia Alexandrescu, nutritionist.

177 vizualizari

Diversificarea ar trebui să fie o joacă și o cunoaștere atât pentru mamă, cât și pentru copil

Interviu cu Roxana Hristianovici, medic specialist pediatru, consultant IBCLC în alăptare, membru fondator al Asociației de Pediatrie și Consultanță în Alăptare și- mai presus de toate, mamă.

327 vizualizari

Este important să alegem cele mai bune materiale pentru micuțul nostru, iar bumbacul este unul dintre acestea

INTERVIU. Veronica Crișan, medic primar pediatru, cu experiență atât în sistemul medical de stat, cât și în cel privat, unde lucrează din 2017.

367 vizualizari
Produsul a fost adaugat la favorite