Sfaturi practice

Cum sa cresti un bebelus fericit. Sfaturi practice pentru mamici despre nutritie, sanatate, hainute.

Cum ne revenim, din punct de vedere emoțional, după naștere

Un subiect pe cât de delicat, pe atât de controversat: restabilirea echilibrului emoțional după naștere. Deși trăim un moment magic atunci când devenim mame, schimbările post-partum pot reprezenta un șoc, în același timp.

734 vizualizari

Bagajul pentru maternitate. Cum ne pregătim pentru prima întâlnire cu bebelușul

Când ai ajuns pe ultima sută de metri, este bine să ai toate lucrurile puse la punct, pentru că nu se știe niciodată când ți se poate declanșa travaliul. 

Rombaby
1889 vizualizari

Ghidul mămicilor începătoare

Ce haine nu trebuie să lipsească din garderoba bebelușului tău. Chiar dacă primul impuls este să cumperi tot ce-ți iese în cale, nu îți face un stoc uriaș de haine.

Rombaby
939 vizualizari

Sfaturi pentru părinți fericiți și relaxați

Cum rămânem relaxați și energici și după ce s-a născut copilul? Dacă pentru unii părinți aceste stări vin de la sine, alții au nevoie de sprijin și motivație pentru a-și recăpăta starea de bine. Copiii ne aduc bucurie imensă, dar vin și cu multe provocări pentru care nu ne poate pregăti nimeni înainte. 

288 vizualizari

Ce ne mai jucăm cu bebelușii. Sfaturi pentru dezvoltarea vorbirii

Cum îmbini utilul cu plăcutul atunci când petreci timp alături de bebelușul tău? Iată o idee: poți încerca să-i stimulezi, prin joc, vorbirea. Încă din primele luni de viață bebelușii pot fi antrenați pentru acest proces, iar activitățile sunt distractive și relaxante chiar și pentru părinți. 

315 vizualizari

Cum introducem bebelușii în atmosfera sărbătorilor de Crăciun - activități în familie

Chiar dacă bebelușii nu conștientizează ce se întâmplă în jurul lor în perioada sărbătorilor de iarnă, asta nu înseamnă că nu le putem crea amintiri pentru mai târziu când, cu siguranță, se vor bucura de poveștile noastre, de fotografii, de filmulețe și de sentimentul că s-au născut și au crescut, în armonie, într-un cămin plin de dragoste. 

362 vizualizari

Cum alegem scaunul auto pentru bebeluș

De când se nasc, bebelușii rămân sub aripa noastră protectoare până când învață, ei înșiși, să zboare. Îi creștem înconjurați de o dragoste ce nu poate fi exprimată în cuvinte și îi ferim de orice rău i-ar putea atinge. Siguranța lor este prioritatea noastră, de aceea avem misiunea de a lua cele mai bune decizii pentru ei.

300 vizualizari

Contul de economii al copilului, o idee îmbrățișată de tot mai mulți părinți

În România, se vorbește tot mai des despre educația financiară. Iar generația actuală de părinți a devenit mai atentă și mai sensibilă la acest subiect, având în vedere importanța sa. Poate fi greu să gestionezi anumite aspecte ce țin de finanțele personale, dar nu imposibil, ne spun chiar specialiștii.

303 vizualizari

Cele mai frecvente greșeli pe care le fac mamele în primul an de viață al bebelușilor lor

Pentru că iubești peste măsură, te îngrijorezi, te panichezi și ai o mulțime de îndoieli la început, ajungi, din start, la prima greșeală pe care o fac, frecvent, mamele: se neglijează pe ele însele.  Important este să nu te uiți pe tine, să nu uiți că, dincolo de mamă, ești femeie și soție și că multe dintre schimbările prin care treci sunt temporare. 

318 vizualizari
Produsul a fost adaugat la favorite