Sfaturi practice

Cum sa cresti un bebelus fericit. Sfaturi practice pentru mamici despre nutritie, sanatate, hainute.

Primul an alături de bebe. Etapele și provocările care vă unesc

Primele săptămâni de după naștere îți pot părea cele mai grele. Deși nimic nu mai poate egala acum fericirea adusă de chipul bebelușului tău, în viața ta își fac loc noi provocări pe care le vei depăși cu răbdare și cu sprijinul celor dragi.

Rombaby
185 vizualizari

Bagajul pentru maternitate. Cum ne pregătim pentru prima întâlnire cu bebelușul

Când ai ajuns pe ultima sută de metri, este bine să ai toate lucrurile puse la punct, pentru că nu se știe niciodată când ți se poate declanșa travaliul. 

Rombaby
166 vizualizari

Ghidul mămicilor începătoare

Ce haine nu trebuie să lipsească din garderoba bebelușului tău. Chiar dacă primul impuls este să cumperi tot ce-ți iese în cale, nu îți face un stoc uriaș de haine.

Rombaby
215 vizualizari

Pregătirile pentru botezul bebelușului. Sfaturi pentru mămici și nășici

Ai multe detalii de stabilit și, cu siguranță, vrei să ai parte de un eveniment inedit și să creezi amintiri plăcute celor dragi. Dacă organizarea botezului este sarcina ta, sarcina noastră rămâne aceea de a te ajuta cu pregătirea garderobei pentru bebeluș. 

Rombaby
78 vizualizari

Cum ne îmbrăcăm bebelușii la plimbare, în funcție de vreme

Există două categorii de mame, în care este posibil să te regăsești: cele super protective și cele relaxate. Sau poate tu îți dorești să te situezi undeva la mijloc și să preiei câte ceva de la fiecare, atunci când este cazul. 

Rombaby
72 vizualizari

Idei de cadouri pentru nou-născuți cu care nu vei da greș

Alegerea cadoului ideal pentru un bebeluș îți poate da bătăi de cap, mai ales dacă nu ai copii și nu ești la curent cu noutățile. Ai nimerit bine, căci am pregătit pentru tine o documentare.

Rombaby
96 vizualizari

Rolul tatălui în dezvoltarea bebelușului

În cea mai delicată perioadă din viața ta, partenerul devine pilonul principal care trebuie să te susțină și să te protejeze. Rolul de mamă poate fi copleșitor câteodată, însă nu uita că nu ești singură în această călătorie.

Rombaby
153 vizualizari

Prima vacanță în trei.  Ce nu trebuie să ne lipsească din bagaj

În primele luni de maternitate gândul la vacanță este atât de departe de tine, încât nici nu îndrăznești să faci planuri legate de o plecare în noua formulă.

Rombaby
88 vizualizari

Somn liniștit, mămici fericite

Rutina unui somn liniștit nu este atât de complicată pe cât te-ai fi așteptat. De fapt, se poate rezuma într-un singur cuvânt: confort. Ce înseamnă asta, mai exact?

Rombaby
83 vizualizari
Produsul a fost adaugat la favorite